офталмолог на място

Очен преглед

Експресна изработка на диоптрични очила до 30 минути

Екипът на оптика Юлита ЕМ включва и офталмолог – доц. Димитър Дъбов. Очния преглед може да включва рефракция, определяне на диоптрите по субективния метод. Разглеждане на документи от предишни изследвания за назначаване на последващо лечение, съответно консултация за допълнителни изследвания.

 

Прегледите се извършват с предварително записване в четвъртък като трябва да потвърдите желанието си за преглед до сряда, за да получите точен час за вашето посещение.

Индивидуален подход

В работата си с всеки индивидуален клиент считаме, че е най-важно, да се постигне максимален ефект, възможно най-удобно и функционално зрение, модерна и естетична визия на готовия продукт, така че новите очила да станат част от вашия живот.

Като неразделна част от сервиза на оптиката смятаме, че консултацията за очила включва и това, кои очила ви отиват в най-голяма степен както според формата на лицето, тена на кожата и цялостния ви стил.

Ще ви помогнем да изберете различни очила, които ви отиват ако ви е трудно да излезете от отпределен стил или минала тенденция, ако жадувате за промяна или нямате съвсем ясна представа, какво ви стой.

Ако скоро сте сменили рязко цвета на косата, дължината на прическата, претърпели сте друга естетическа корекция, рязко сте отслабнали ще ви “видим” най-добре и ще помогнем да излезете от клишето.

и още

Консултация за сложни рецепти за очила

Ако имате например 3 рецепти от 3 различни прегледа и се колебаете коя да приложите, аз ще ви помогна

Ако имате съмнение във вашите прегледи и рецепти можете да получите конкретна информация кой ще бъдът най-сполочливите очила.