Рамки и Слънчеви очила

Метални и пластмасови рамки за очила

Нашите продукти

Рамки и стъкла за всяка дейност

Стъкла за пресбиопия

Служат за едновременна корекция за далечна и близка дистанция. Основно предимство на тези стъкла пред бифокалните стъкла е, че се коригират и всички дистации необходими в обикновеното ежедневие. Подпомагат работата на очите при всички дейности на открито и закрито и с времето, запазват функциите на зрението в най-добър тонус.

Офис стъкла / Интервю стъкла

Стъкла за пресбиопия, миопия, хиперметропия и астигматизъм

Използват се при специфични дейности на близки и средни дистанции, например за офис дейности, при по-динамични дейности и когато е необходимо честа смяна на разстоянията -работа с клиенти. Спестяват постоянното сваляне и слагане на очилата. Също като прогресивните стъкла спомагат за възприемането на заобикалящата среда в по-голяма дълбочина на зрението и е близко до естественото зрение без очила.

Стъкла за миопия, астигматизъм

Стъкла които неутрализират умората при дълготрайна работа с електронни устройства. Възможно е да се ползват като преходни стъкла преди употреба на прогресивни стъкла при млади пресбиопи. Те са предназначени за определени разстояния и така те имат по-плавни преходи, подходящи са за нови потребители с пресбиопия, които успешно да се адаптират към технологията и да могат да имат по-прецизно зрение на специфични разстояния. Те са бюджетен вариант, преди да се пристъпи към употребата на прогресив.

слънцезащитни стъкла

Стъкла за всички видове аметропии- миопия, астигматизъм,пресбиопия, хиперметропия и пресбиопия.

Използват се когато искате да коригирате аметропиите си в слънчеви очила, не е необходимо да се поставят контактни лещи, за да се носят слънчеви очила. Съвременната технология позволява изработката на широк диапазон от параметри, за да се посрещнат и най-големите дизайнерски предизвикателства. Слънчевите стъкла могат да бъдат поляризиращи подходящи за шофиране, с огледален ефект за модерна визия.

Слънчевите очила предлагат виждане с намален контраст т.е през тях се вижда затъмнено за разлика от фотосоларните стъкла, през които се вижда със запазен контраст, но с намален интензитет на слънчевата светлина.

Вече фотосоларните стъкла Transitions имат нови ярки цветове

Фотосоларни стъкла

Гамата на цветовете на Transitions Style Color

 

Amber Brown

Emerald Green

Sapphire Blue

Amethyst Purple